روانشناسی
آموزش مهارتهای زندگی و تقویت مهارتهای اجتماعی نظیر جرأتورزی و دقت و تمرکز و همچنین دوستیابی از جمله موارد بسیار مهمی است که در مدارس آموزش داده نمیشود. اکتساب این مهارتها به طور طبیعی اتفاق میافتد، اما برای ارتقاء و رفع مشکلات افراد بهتر است پیش از ورود به نوجوانی آموزشهای لازم به آنها داده شود. افراد در دوران نوجوانی تمایل به مستقل شدن دارند و تمایل دارند زندگی را آنگونه که دوست دارند تجربه کنند از این روی مهارتهای زندگی و اجتماعی که در دوران کودکی آموزش دیدهاند اهمیت خود را نشان میدهند. اگر والدین این مهارتها را با روشهای درست و اصولی و در زمان مناسب به فرزندان خود آموزش داده باشد نیاز نیست نگران آیندهی فرزندان خود باشند.
مجموعه آموزشی آوامهر دورههای متنوعی برای کودکان گروه سنی 3 تا 12 سال ارائه میدهد لازم به ذکر است کلیه دورهها توسط روانشناسان مجموعه آموزش داده میشوند و شما عزیزان میتوانید از آنها به صورت کلاسهای خصوصی و یا گروهی بهره ببرید. همچنین برای والدین عزیز امکان استفاده از خدمات مشاوره فرآهم میباشد. در ادامه میتوانید دورهها و شرایط ثبتنام در هر دوره را مشاهده کنید و در صورت داشتن هرگونه سوال از طریق واتساَپ مجموعه با ما در ارتباط باشید.
1.دوستیابی و گفتگو
تعامل کودکان با یکدیگر و توسعه روابط بین فردی (اصطلاحاً توانایی دوست پیدا کردن) یکی از مهمترین روابط اجتماعی کودکان است. هرچند روابط کودکان تا قبل از شروع دوره پیشدبستانی و مدرسه، روابط با ثباتی نیست و بیشتر برپایه همبازی بودن شکل میگیرد اما این موضوع بسیار مهم است که کودک بیاموزد چگونه با دیگران مصاحبت و مشارکت کند و افکار و احساسات دیگر افراد را درک کند و در نهایت هیجانات و احساسات خود را بشناسد و توانایی مقابله با ناکامیها و ناسازگاریها را پیدا کند.تمامی این موارد سبب بالارفتن عزت نفس کودکان شده که در سنین نوجوانی و بزرگسالی نقش بسیار مهمی در برقراری ارتباط با سایر افراد جامعه داشته باشد.
روانشناسان مجموعه آوامهر دورههای دوستیابی و گفتگو را به صورت خصوصی و گروهی و به همراه بازی، داستانخوانی و... به کودکان آموزش میدهند.
2.مهارتهای زندگی
مهارتهای زندگی روشهای مورد نیاز کودک برای شناسایی و تصمیمگیری درست و حل مساله برای رسیدن به موفقیت در زندگی است. این مهارتها نقش قابل توجهی در اعتمادبهنفس و استقلال افراد در بزرگسالی ایفا میکنند. همچنین به کودکان آموزش میدهد تا مسئولیت پذیر باشند و عزت نفس بیشتری پیدا کنند.
مهارتهایی چون کنترل خشم، مقابله با استرس، تفکر خلاق، حل مساله، تصمیم گیری، توسعه روابط بین فردی و.....از جمله مهارتهایی است که با بازی، داستانخوانی و ایفای نقش تمرینی در کلاسهای گروهی و خصوصی توسط روانشناسان مجموعه به کودکان آموزش داده میشود.
3. جرأتورزی و دقت و تمرکز
دقت و تمرکز، یکی دیگر از تأثیرگذارترین تواناییهای کودک است که به طور طبیعی در طی زمان تقویت خواهد شد اما برای افزایش تمرکز و کمک به رشد مغزی کودک راهکارهایی وجود دارد که میتواند به شکوفایی فرزندتان کمک کند. با انجام بازیها و تمرینهای هدفمند میتوان به طور غیر مستقیم منجر به افزایش تمرکز کودکان و بالابردن سرعت عمل آنها در تصمیمگیری درست شد. سرعت عمل افراد وابسته به قدرت ذهن و هماهنگی اعضای بدن با مغز انسان است. ارتقا این هماهنگی در کودکان به دلیل مستعد بودن به یادگیری بسیار راحتتر است.
جرأتورزی یعنی دفاع از خود، حقوق خود و بیان افکار و احساسات خویش به طور مستقیم، صادقانه و مناسب. افراد جرأتورز برای خود و دیگران احترام قائل هستند. جرأتورزی یکی از مؤلفههای مهارتهای زندگی و روابط اجتماعی است و نیاز است تا در کودکی و نوجوانی این مهارت به افراد آموزش داده شود تا افراد بتواند از حق و عقیده خود بدون تجاوز به حق دیگران حمایت کنند.
در نتیجه در طول دورههای جرأتورزی و دقت و تمرکز با قصهگویی و قرار دادن کودک در نقش و موقعیتهای واقعی و همچنین با بازیهای متناسب با سن آنها میتوانیم به کودک آموزش دهیم که احساساتش را بیان کرده و راههای بیان قاطعانه و صریح را بدون اینکه دیگران را سرزنش کند و یا به آنها آسیب بزند بیاموزد و همچنین سرعت عمل و تمرکز خود را برای برنامهریزی، تحلیل امور با صرف کمترین زمان انجام دهد.
4.مهارتهای خودیاری
مهارتهای خودیاری یا "Self Help Skills" شامل مهارتهایی است که به مستقل شدن کودک در زندگی روزانه و فعالیتهای شخصیاش کمک میکند. فعالیتهایی مثل به تنهایی لباس پوشیدن، حمام کردن، مسواک زدن و حتی آماده کردن یک وعده غذایی ساده.آموزش فعالیتهای روتین روزانه بستر مناسبی برای شروع این آموزشها میباشد اما باید این نکته را در نظر داشته باشید که صبر و هدایت توأم با آرامش شما بسیار در این روند تأثیرگذار است. انتظار این را داشته باشید که فرزند شما این مهارتها را به شکلی متفاوت با شما و گاهی همراه با بینظمی و شلوغکارب بیاموزد. اما در نهایت با سعی و خطا، تسلط بیشتری پیدا میکند.
در سطح وسیع تر فراگرفتن مهارتهای خودیاری یا فعالیتهایی که فرد باید بتواند متناسب با سن برای رفع نیازهای شخصیاشن انجام دهد، باعث بهبود عملکرد فرد و پیشرفت او در زمینههای اجتماعی، عاطفی و اقتصادی در آینده میشود. تمرکز بر روشهای خودیاری مبتنی بر بهبود تواناییهای فردی است. یعنی ما به کودک کمک میکنیم با توانمند کردن خود با محیط اطراف سازگاری پیدا کند و یا آن را به طور مناسبی تغییر دهد.
کلاسهای آنلاین خصوصی
کلاسهای گروهی در آموزشگاه